Pyreus,Agina,Agistri,Methana, Poros..

 Se foto klik her.

billeder-017.jpgVi sejlede tilbage til øen Agina fordi der var en Cafe hvor der blev spillet græsk musik med bazuki og sang. Der er også et indslag hvor folk opfordres til at lære Græsk dans, som jeg er meget facineret af. Især når den udføres af Grækere!

 Men denne aften blev gæsterne opfordret til at give et underholdende indslag og det kunne jeg naturligvis ikke stå for, et større selskab af, troede jeg Svenske piger, inspirerede mig til at synge ”Hvem kan segla forutan vind” De sang nu ikke så meget med, og årsagen viste sig at være, at det var Danskere! Så gik det bedre med det næste melodi ” Så længe jeg lever”…

billeder-046.jpgNæste destination var øen Aigistri hvor vi skulle mødes med vore nye gaster; Oles dejlige datter Sara og hendes kæreste Peter. Vi sejlede videre til den kendte og eksklusive ø Idri som ikke har nogen veje og alt transport bliver udført af Æsler.

 I samme tidsrum havde min Søn Thomas taget fire dage fri for sit arbejde og befandt sig pludselig på øen Poros. Det blev et herligt gensyn. Næste dag sejlede vi igen tilbage til Græsk aften på øen Agina. Denne aften havde musikerne delvis valgt at holde en friaften så jeg blev opfordret til at synge mit kendte, nogle vil nok mene berygtede repetuare. Måske blev jeg grebet af stemningen men næsten impulsivt sluttede jeg af med at synge den smukke gamle tresser folkesang We shall overcome…

Se foto klik her.

Dagen efter var kursen igen sat mod Pereus. Undervejs oplevede vi en flok Delfiner, en speciel stor art som vi tidligere har mødt i samme område. De trives tilsyneladende godt selvom bugten er uhyre trafikeret og besejles af store tank- flyvebåde, og anden trafik. De kom nysgerrigt hen og tog en runde om Grand Danois.

 I Pyreus havde jeg aftalt møde med Stefanos en Græker som har boet i Danmark i 16 år. Jeg har mødt ham gennem FTLF(foreningen til langturssejlernes fremme) Og skrevet sammen med ham i et halvt års tid.
Thomas, Sara og Peter skulle også begynde deres hjemrejse fra Pyreus. Sidst men ikke mindst vi havde to store genua/forsegl som skulle til reparation. Det ene havde en lang flænge som strakte sig fra inderlig til agterlig. Og det andet hvor UV- beskyttelsen på agterliget var nedslidt og ødelagt, det hele kunne laves til en samlet pris af 500 Euro.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.