Tyrkiet

TyrkietEfter endnu en fantastisk sommer i det Græske øhav. Er jeg hjemme igen og ser tilbage på en varm og oplevelsesrig sommer hvor vi har besøgt mere end 23 øer. Men også en sommer hvor der har været mange dejlige inspirerende mennesker ombord.Det er mærkeligt følelse at befinde sig i Danmark og samtidig vide at der i dette øjeblik er folk som arbejder på Grand Danois, i Tyrkiet! Båden er løftet op på land og jeg har truffet aftale med et lokalt firma om at forestå en større omgang buleudretning og anden genetablering af hele agterpartiet. Vi fulgte de råd som vi havde fået fra andre sejlere undervejs, og sejlede ind til Marmaris Yacht Marina. En luksushavn med alle faciliteter. Havnen har plads til et par tusinde både. Det kostede 1.100 Euro for Grand Danois for seks måneders landophold, prisen var inklusive op og nedtagning. Her er en dejlig restaurant, en smuk swimningspool men også alle former for veletablerede værksteder. Nu var der en del praktiske ting der skulle ordnes. Vi var ankommet til et land uden for EU. Og der skulle foretages indklarrering. For første gang på hele rejsen oplevede vi nu hvad det vil sige at komme til et ikke EU. land. Alt blev taget meget alvorligt skibs dokumenterne blev studeret ekstra grundigt og der skulle betales et beløb på 130 Euro pengene gjaldt et år og dækkede forskellige omkostninger som jeg ikke kunne forstå ret meget af, vi fik 10oktober-2006-112.jpgudleveret et registreringsbevis som skal forevises ved anløb til havne.

Vi skulle også finde et værksted som kunne påtage sig at udføre en kvalitetsreparation og ikke mindst et firma vi kunne have tillid til.

Vi var nu på vej hjemover og skulle finde nogle flybilletter til en fornuftig pris. Vi nåede det hele, inklusive masser af råhygge og det endte med at vi tog en taxa fra Marmaris til Milos Airport som ligger i nærheden af byen Bodrum. Endnu en fantastisk sommer var slut for denne gang. Det har været en oplevelsesrig tur som strakte sig fra vestsiden af Grækenland til Tyrkiet. Sidst men ikke mindst et møde med mange dejlige mennesker.
rodos-og-tyrkiet-2006-081.jpgTak til alle for jeres bidrag til at gøre turen til det den var.

2 Comments Tilføj dine

  1. Kurt Lindhardt Nielsen siger:

    Hvor er Güllük?

    Like

  2. suntrip siger:

    Hej Kurt det ligger i området ved Bodrum ca.10 km fra Milas lufthavn

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.