Kerstin og Åsa

  klik for foto 

 Nu har jeg investeret i et helt nyt design til forskibet, ankerspillet fungerer for første gang helt perfekt både når det skal op-og ikke mindst ned. Grand Danois er samtidig blevet forlænget med tre fod eller ca. 90 cm.

  

Et bovspyd pryder nu stævnen hvilket også gør det nemmere og mere komfortabelt at stige ombord prisen var 1000 euro og er alle pengene værd.

Göcek var også rammen om min næste oles-camera-2007-071.jpgbesætning som var min kone Kerstin og hendes søde veninde Åsa som  skulle være ombord i otte dage, hun er ligesom min kone også skolelærer. De kom hjemmefra et Sverige der i lighed med Danmark var ved at drukne i regn. Så de nød solen der skinnede fra en skyfri himmel.

Nu skulle der provianteres, masser af dyr rødvin de billigste  Tyrkiske vine koster fra kr. 40,- og det er ikke nogen lækker oplevelse! -, og masser af god proviant. Vi sejlede fra Göcek til Tersane, en fantastisk ankerbugt som i antikken var benyttet som dockyard, overalt er der spredte ruiner men efterkommerne har desværre med grimme blikbølgeplader indrettet beboelse i ruinerne.

Her grillede vi store T bone steaks Åsa fik aftenbadet og dagene efter brugte vi timer på at smøre solcreme factor 30 på de hvide solhungrende kroppe.

Derefter sejlede vi til Kapi Creck en helt lukket naturhavn med tilhørende familiedrevet restaurant. Her bager de det bedste brød i verden i en meget primitiv stenovn, ufatteligt at de kan lave så meget veltillavet mad under så primitive forhold. Her blev vi nok lidt berusede fordi vores tjener Ismael havde set sig kærlig på Åsa og derfor absolut måtte servere Raki hele tiden.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.