Bodrum-, jeg er blevet morfar!

 imm022_23.jpg

www.lisaviktoria.dk 

Lena har i dag den 08.september lidt over midnat født en dejlig pige på 4,1 kilo. Jeg er blevet morfar. Det er en dejlig tanke at mine gener føres videre i dette vidunderlige liv. Det er jo nok det nærmeste man som ikke religiøs kan opleve  som en genfødsel

Bodrum var målet og vi lagde anker lige nedenfor borgen, havnen i Bodrum har nok den mest imponerende flåde af de smukkeste og mest kostbare Gullet som jeg hidtil har set. Skibene ligger så langt øjet rækker lanoles-camera-2007-035.jpggs med den eksklusive havnepromenade og venter på chartergæster.

Byen har et af verdens allermest kendte diskoteker, vi deltog nu ikke selv men havde den lidt tvivlsomme fornøjelse at vi langt ude på havet om natten blev bombarderet med et enormt lydniveau og stroboskoplys
Citadellet er virkeligt et besøg værd det er helt restaureret og alt er meget imponerende.

Men nu var tiden ved at indhente os. Kerstin skulle hjem og passe sin lærergerning og jeg skulle mødes med min søn Thomas og hans ven Jeppe. De skulle overtage Grand Danois i nogle uger i Marmaris. Jeg blev sammen med dem den første uge for at introducere dem for de sidste forbedringer og fornyelser på Grand Danois. Men der blev naturligvis også tid til at besøge nogle af de bedste ankerpladser i området. Sidst men ikke mindst havde vi nogle indholdsrige dage hvor alt det som sker når man er væk hjemmefra skal indhentes.

Marmaris den 07. august jeg fik et godt tilbud med Tyrkieteksperten og sidder i flyveren på vej hjem til Danmark. Jeg skal hjem og fejre min kone Kerstins 50 års fødselsdag. Og forhåbentligt når jeg også at opleve min datter Lena føde mit første barnebarn.

One Comment Tilføj dine

 1. Claus siger:

  Hej Freddy

  Først et stort, men beklageligvis meget foesinket, tillykke med din nye status ” Bedstefar” Højere kan man ikke nå. Også tilykke med din opsætning af hjemme siden det ser lækkert ud. Lissi og jeg går spændt og venter på at, hendes datter Marie-Louise, skal føde vores andet barnebarn som skulle komme en af de nærmeste dage. Det bliver en dreng der allerede bliver kaldt Frederik. Lidt kongelig har man dog lov til at være.Slut aug 2008 har Pernille og thomas lovet at udvide flokken med endnu et barn, her er kønnet dog stadig uvist, men det ville passe fint med en lille pige.

  God vind og god sæson 2008. Ses vi i DK her i foråret ?

  Mange hilsener Claus

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.