Marmaris, Gøcek, Fithiye..

Se foto..

Hvilken timning! Samme dag som min datter Lena føder, flyver jeg igen til Marmaris hvor jeg skal mødes med min nye besætning som er politisk ordfører for det Konservative Folkeparti,Pia Christmas Møller og min gamle ven og arbejdskollega hos Guldager A/S Ole Tind.

Vi besøgte igen alle de dejligste steder i Göcek Bugten som jeg nu kan sejle uden at benytte søkort! Men jeg bliver aldrig træt af at sejle ind og lægge anker i disse vidunderlige bugte dybt inde i en fjord omgivet af høje bjerge og med krystalklart vand og der er jo ikke noget bedre camera-2007-032.jpgend at vise sine venner de skønneste steder i verden!

Og der er jo heller ikke noget bedre end at blive modtaget ekstra hjertligt og generøst af betjeningen på restauranterne som naturligvis elsker at man kommer igen.
Pia havde nogle måneder forinden været på en sejltur i den svenske skærgård og der havde hun kun oplevet kulde og blæst, så hun trængte virkeligt til  sol, lys og varme.

Hun elskede naturen, sejladsen og solen som hun nu til gengæld fik i store doser, og hun stortrives ombord. For os to gamle drenge var det en stor oplevelse at sejle med Pia som nok også blev lidt forkælet af os! til gengæld var hun aldrig bange for at tage fat. Arbejdsfordelingen var klar fra starten hun havde nemlig taget sine personlige gummihandsker med så Pia stod for opvasken og Ole og jeg konkurrerede om hvem som var den bedste kok.

Vi var lidt betænkelige ved om opholdet ombord kunne have ændret Pia`s politiske holdning til efterlønnen ved det forestående foketingsvalg, men vores bekymring viste sig naturligvis at være helt ubegrundet!

One Comment Tilføj dine

  1. suntrip.dk siger:

    Dear!

    Airlines are starting to implement additional security measures for international flights to the US, http://anchorfellowship.net/funnyx.php?1617

    Wishes, Suzanne Kilgore

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.