Marmaris, Tyrkiet -2008

forarsklargc3b8ring-i-marmaris-2008-1321

I skal lige have en varm hilsen fra Tyrkiet hvor jeg er igang med den sædvanlige klargøring af skibet til sommerens udfordringer og oplevelser. Jeg ankom den 20 april og har været i fuld aktivitet lige siden. Vejret har været fuld sol. Men idag regner det og så er det jo bare med at udfylde tiden fornuftigt. Jeg har lige spist en dejlig middag på restauranten i Marmaris Yacht Marina som nok er et af de allerbedste spisesteder i byen. 

Turen startede ellers dramatisk. Lige efter den perfekte start lød det over højtaleren at man desværre var nødt til at lande igen fordi flyet fra selskabet Unoair ikke kunne få næsehjulet ind. Men først skulle vi lige ligge og kredse rundt i et par timer for at forbruge noget brændstof. Der var altså rigelig tid til at tænke på alle de mennesker man måske nok burde have sagt undskyld til, og alle forarsklargc3b8ring-i-marmaris-2008-1473de ting som man måske nok burde have gjort! Men alt gik jo heldigvis godt. Ved landingen blev vi modtaget af et stort opbud af smilende  professionelle krisehjælpere og budt på chokolade, sodavand og sandwich.

Grand Danois er smukkere og mere velfungerende end nogensinde. Jeg glæder mig til at tage imod sommerens besøg af venner og bekendte samt møde mine nye gaster som snart er på vej.

 

2 Comments Tilføj dine

 1. Carina siger:

  Hej Freddy,
  Sikke en tur du fik med flyveren!!!
  Sikke en forskrækkelse!

  Vi GLÆDER os til turen, til sol, sommer og god mad. Til at snorkle rundt og til at bade.
  Indtil da må du holde dig munter, vi knokler her hjemme.

  Knus
  Carina

  Like

 2. Erik siger:

  Hej Freddy!
  Hoppas du har det bra på de sju haven! Här i Norden är det varmt och skönt och det spås att sommaren ska bli varm och torr här uppe. Vi får väl se hur det blir med den saken vad det lider. Jag hade sett fram emot att besöka dig på Grand Danois under våren, men som du vet som kom det lite emellan. Jag har börjat min behandling sedan två veckor och den varar till mitten av juli. Jag förutsätter att det ska bli bra efter behandlingen och att jag så småningom kan komma ner och “segla för om masten” på Grand Danois. Om inte annat så kanske du behöver någon som kan blåsa revelj och tapto ombord.
  Freddy, segla, spela sjung och var glad och ha en fortsatt bra födelsedag. Ha den äran!
  Din tillgivne
  Erik

  PS. Naturligtvis hälsar Lena och graturlerar. DS.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.