Carina og Andreas i Marmaris

At få besøg af sine venners børn og tilbringe hele døgn med dem i en længere periode er et privilegium som hører med til at være Kaptajn. Carina har jeg kendt næsten fra hun blev født men at opleve hende i en dagligdag som voksen det er jo noget helt andet.

Se foto  

Carina er 26 år, hun er lidt rødhåret, og  har de smukkeste fregner! Altid klar til nye udfordringer glad og positiv. Hun er lige blevet færdig med en uddannelse indenfor hotelbrancen efter nogle år hvor hun afprøvede forskellige studier som feks. Kinesisk og et ophold i Thailand hvor hun arbejde med blinde og multihandickappede. Hun har allerede inden eksamen er helt overstået fået tilbudt job og skal starte på sit første rigtige arbejde efter sejlturen. Hvilken aktiv pige at have ombord!  Ustandseligt var Carina igang med den ene overraskelse efter den anden. Andreas hendes kæreste og jeg blev totalt forkælet. Vi sejlede i området mellem Marmaris og den græske ø Simy samt ind i den dybe smukke fjord nordøst for Simy.

One Comment Tilføj dine

 1. Carina siger:

  Andreas og jeg havde en fantastisk tur med Freddy og GD!
  Fantastiske sejlture, mest for motor, men at høre vinden suse, mærke blæsten i håret og bare være på havet…det er da ubeskrivelig turkish delight. Som barnebarn af en kaptain fra den kgl. danske flåde er det jo skønt at være på havet! Det ligger vist i blodet.

  Vi oplevede smukke smukke stjerneklare nætter, med whiskyes og coctails i hånden. Lå for anker i små glemte og øde bugter. Fantastisk og uvirkeligt var det at svømme i land for at opdage gamle ruiner, der blot lå henkastet eller bygget ind i klipperne.
  Havde byliv på en lille græsk ø, Symi, hvor jeg fik en kærkommen lejlighed for at tanke myggespray og kløestillende salve til mine mange mygge/sandflue bid. -Dansk kvindeblod faldt tilsyneladende i deres smag!
  Selvom vi ellers er bymennesker, og jeg altid har svoret at minimum én shopping tur ALTID skal være indlagt på mine ferier og Andreas også godt kan lide mennesker omkring sig, fik vi dog hurtigt nok af Symi og søgte mod mere øde steder.

  Vidunderligt at tiden stod stille, for alligevel at sluge en hel dag, der bød på ligeså mange oplevelser og fantastiske syn dagen efter. Vi fik snakket, hygget, læst, spist og drukket. Men vigtigst af alt fik vi billeder brændt på nethinden. Billeder som jeg meget ofte kalder frem når jeg lukker øjnene og drømmer mig tilbage til den bedste sejlferie vi har haft.
  At det var den bedste sejlferie er ikke blot pga. vejret, solen og vandet. Men også at Freddy er en utrolig god skipper, der også formår at vide hvornår man har lyst til at være social og hvornår man bare har lyst til at sidde med næsen dybt i en bog og bare være sig selv og stille i et par timer. At man så derudover også føler sig komplet tryg på GD med Freddy som skipper er jo en anden ting.
  Vi er stadig meget imponerede over hvordan han bare sådan lige, lappede gummibåden, skillede motordele ad, batterier der hele tiden blev flade og bam bam bam, uh… ja så virkede det hele igen!

  Freddys optimisme, professionalisme, drive, gæstfrihed og hele hans gode humør gør at vi helt sikkert vender tilbage til endnu en tur med nye sanseindtryk, oplevelser og gode before dinner drinks!

  Men næste gang må vi have mere vin og spiritus med…. 😉

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.