Hjem på ferie i Danmark!

København 18 august 2008

Piskende regn og blæst, temperaturen er 15 grader. Det er dejligt at være hjemme i Danmark igen! Min søn Thomas og jeg fløj fra Tyrkiet på et tidspunkt hvor temperaturen steg til 40 grader, så skal man altså være indfødt for at fungere fornuftigt.

Vi-, de såkaldte vikinger eller norboere søger ind på de mange cafeer med airkondition og kolde øller. Mens den Tyrkiske befolkning har travlt med at servicere os turister.

Min datter Lena modtog os i lufthavnen og sammen tog vi Metroen hjem til hendes lejlighed, som ligger i området ved det nye TV. hus. Undervejs blev vi konfronteret med den Danske virkelighed. En Kontrollør fra HUR. ville se vore billetter. Lena havde sin hund Carlos med og inklusive ham havde hun alle de billetter som var nødvendige. Men den årvågne kontrollør opdagede hurtigt at der manglede et zoneklip på en af billetterne. Nu kunne han vælge at stemple et af de mange frie klip på Lenas billet men den går ikke. De ansatte hos HUR. har tilsyneladende gennemgået et managementkursus hvor han uanset den meget følelsesladet situation trækker en sort bog op af lommen og udskriver en bøde på 600 kr. En ung pige som sad på sædet overfor, overværede optrinet, og tilbød lena et klip fra hendes billet 17-marts-2008-044hvor der var flere frie, men stemplede klip på, fordi hun lige havde afleveret sine forældre i lufthavnen. Det var fantastisk at se udtrykket og reaktionen hos kontrolløren. Han var modvilligt tvunget til at acceptere billetten. Men det var tydeligt at han var helt ude af flippen. Han mistede simpelthen kontrollen over sig selv. Af uransagelige grunde fik han dog fremstammet et totalt misbrugt udtryk; Ha en god dag!! Hos HUR.  er reglen nul tolerance. Et slogan som jeg kun mener at have set på en jakke fra et Hells Angels medlem! Så er man hjemme igen!

 Det blev er hjerteligt gensyn med Lisa Viktoria som nu er næsten et år. Det var mere end fire måneder siden jeg så hende sidst hun havde nu fået tænder, kunne gå, pege på ting og sige hva er det?           www.lisaviktoria.dk

One Comment Tilføj dine

  1. Claus siger:

    Jeg kan love dig at det bliver sværere at undvære de børnebørn. inden du ser dig om skal hun konfirmeres

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.