St.Lucia og Martinique

Jeg har lige sagt farvel til min søn Thomas der sammen med sin dejlige kæreste Heidi  har været i Caribien i næsten tre uger. De boede de første dage på  Hotel mens jeg sejlede fra Tobago, St. Vincent, for endelig at mødes med dem paa www.Windjammer-landing.com 

Et sandt paradis på jorden.  Der oplevede jeg to døgn med pragtfulde udflugter bla. til St. Lucias regnskov, sejle turbo med en racerbåd, to gange 200 HK og 100 km i timen. Det er altså forrygende. Derefter, for at komme ned på jorden igen en hyggesejlads langs kysten med en lille Katemaran.  Derefter sejlede vi  Grand Danois til Martinique hvor vi kunne erfare at befokningen er meget fransk! og ikke nær så venlige som på St. Lucia derfor sejlede vi igen tilbage til St. Lucia til byen Soufriere hvor vi havde nogle indholdssrige dage med snorkling i områdets pragtfulde  uberørte koralrev. Det jeg nyder allermest var en enkelt bytur til Castries sammen med Thomas. At bare gå rundt og opleve en helt ny verden af sorte mennesker. Gud hvor er de smukke!  De har en naturlig stolthed som bla. giver sig udtryk i deres mangfoldige måder at sætte sit hår på. Det gælder både børn og voksne,  kvinder og mænd. Reggaemusikkens fader  Bob Marley dyrkes stadig som en gud. Musikken dunker overalt og alle, selv kassedameni supermarkedet svinger med. Se foto

Thomas har fanget en svag trådløs Internetforbindelse og tænkte det var på tide med lidt stemningsbilleder…Kærlighed fra Kaptajn freddy, Heidi og Thomas.

 

 

 

 

3 Comments Tilføj dine

 1. mia axelsen siger:

  ååh Freddy – fantastiske billeder! Håber alt går godt? Det ser dejligt ud der hvor I nu end er 🙂

  Mange hilsner Mia

  Like

 2. Jonte i kullabygden siger:

  Hej Freddy, har försökt nå dig på din mailadress men inte lyckats. Kommer att anlända till västindien i slutet på mars hoppas vi kan etablera kontakt så fort som möjligt. Jonte.

  Like

 3. suntrip siger:

  Hej Jonte
  Jeg har haft problemer med min mail men det skulle være ordnet nu. Du er også velkommen til at kontakte mig på sms. men jeg vil helt sikket være i den sydlige del af Caribien på det tidspunkt som du nævner.
  Hilsen
  Freddy

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.