Karneval i Trinidad

 

Marie louise og hendes kæreste Anders er stået af ræset derhjemme, sagt deres gode job op for at holde en lang-, så længe pengene rækker ferie i Caribien. Vi havde aftalt at de igen skulle sejle med til Trinidad for at opleve det berømte Karneval. Undervejs besøgte vi en lang række øer og oplevede det utroligt smukke Tobago Kays rev som ligger i Grenadinerne. Det var første gang jeg oplevede et levende rev med  et myldrende liv af spraglede fisk og fantastiske koraler  Se foto af koralrev

På  Trinidad skulle jeg også mødes med en ny gast som hed Martin 35 år. Han viste sig-, ligesom jeg har oplevet det rigtigt mange tidligere, at være et fantastisk dejligt menneske. Han havde tidligere to gange rejst jorden rundt, stort set uden en krone på lommen men arbejdet sig frem. Nu var han ejendomsmægler i Dubai! Han fandt meget hurtigt ud af at leve livet ombord på en sejlbåd, men også at kunsten at spille guitar!   Se foto af karneval.

 

Sammen oplevede vi karneval i Trinidad og jeg skal love for at det indfriede vores forventninger. En hel uges fest startede med at børn i alle aldre udklædt i de smukkeste  fantasirige costumer defilerede forbi fra tidlig formiddag og til sent aften i hele to dage! Derefter fulgte de unge og smukke i to dage og igen derefter de ældre og charmerende! Det var svært at løsrive sig fra denne utrolige folkefest men en sen aften hvor vi dansende fulgte med  et stort vogntog med olietøndemusik, var der pludselig en der råbte os an. Om vi vidste hvor vi var på vej hen? Det viste sig at være en civilklædt politimand som holdt øje med at vi ikke kom ind i gettoen. Venligt henstillede han til os at gå sammen med ham tilbage mod byen Port of Spain for at afslutte festen der. Vi oplevede os aldrig utrygge og var ikke udsat for noget der lignede kriminelle handlinger. tværtimod oplevede vi masser af venlige mennesker. Nu var tiden igen inde til at sige farvel til Marie-Louise og kæreste Anders de skulle videre på deres rejse De havde havde lejet en stor sejlbåd og skulle  op nordpå for at sejle rundt mellem de tidligere dansk vestindiske øer.

One Comment Tilføj dine

 1. mufferne siger:

  Hej Freddy!

  Vi savner dig allerede, men har installeret os godt på vores nye hjem 🙂

  Håber vi ses et sted nord for Martinique i løbet af de næste par måneder.

  Knus fra Anders og M-L

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.