Livet går videre!

Vi er nu sejlet videre til min farvorit ø som søfaren Columbus gav navnet Dominica fordi det var på en søndag at han opdagede øen. Sammen med vores gode lokale ven Alexis sejlede vi på Indian Riwer, bagefter  kørte vi  højt op i bjergene og besøgte hans gamle fader og moder. Og lige inden solnedgang nåede vi ud og se et område med vulkansk aktivitet!

Dagen efter gav Alexis middag i hans selvbyggede hus på  40 kvadratmeter. Nu tror jeg ikke på at han kun gjorde alle disse ting  for min skyld. Han havde nemlig et rigtigt godt øje til pigerne som var med på denne sejlads Signe og Norske Torill! Har du lyst til at følge Torill på eventyr så kig ind på www.torillpaeventyr.blogspot.com. Vi er nu på kurs sydpå mod Grenadinerne hvor vi skal mødes med Signes kæreste.

2 Comments Tilføj dine

 1. Hej Freddy. Godt at høre at du trives og er kommet godt igang med sejladsen derude. Vi har haft en rigtig god tur fra Almerimar, Spanien via Gibraltar og Casablanca til Las Palmas hvor vi afrejser fra i morgen. Vi sejler med ARCén derover og satser på at anduve Rodney Bay midt i December.
  Efter EKLIPTIKA’s tragiske forlis er mine sejlplaner jo af naturlige årsager blevet ændret. Jeg sejler indtil videre med AHEAD, men jeg satser på at vi stadig har en aftale i februar?.

  Da jeg skal hjem via Curacao 1. april, og du skal samme vej på det det tidspunkt, så vidt jeg kan regne ud, vil jeg høre dig om det er muligt at sejle med i marts måned?

  Er du ikke rar og sende en besked om det evt kunne være en mulighed.

  NÅ, men der er lang tid til, og der bliver nu en lang periode hvor der ikke bliver adgang til internettet. Næste gang bliver på Sct Lucia, men det er først om en måneds tid.
  Hav det godt og fortsat god vind.

  Bedste hilsener – Henrik

  Like

 2. Michael Jensen siger:

  Det ser godt ud! Jeg glæder mig til vi ses om 1 uges tid.
  Mange hilsner
  Michael

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.