Vinter i Danmark

Så kom vinteren for alvor til Danmark. Sne, sne og masser af sne. Frederiksberg allé summer af liv. Kærestepar går eftermiddagstur. Forældre trækker deres børn rundt i kælken. Den lokale købmand fløjter julemelodier og har tilbud på glögg, og blomsterpigen, på den modsatte side, sælger kalenderlys og julegran, med et smil på læben.

Ja, vinteren er kommet og julen er lige om hjørnet.

I år er det som om at vi sætter ekstra meget pris på årstiden og er meget mere opmærksomme på alle detaljerne…. Men det er også meget nemmere når vi ved at der nu kun er ca. 3 uger til at vi står på Grand Danois dæk og nyder vandets rolige skvulpen, palmernes svejen i strandkanten, solens varme og den behagelige brise…. Og tanken om at dagens store beslutninger går på om man skal hoppe i bølgen og dykke på koraler, finde endnu en ny måde at tilberede friskfaget tun eller måske bare blive liggende og læse et kapitel mere, det kan man da kun blive positiv og optimistisk af… 🙂

JA TAK! Vi glæder os!

Vinterhilsner fra Heidi & Thomas

2 Comments Tilføj dine

 1. suntrip siger:

  Hej Thomas og Heidi og tak for de smukke foto fra en hvid vinter i Danmark. Haarene rejste sig paa armene det er jo som at leve i en dybfryser!
  Jeg glaeder mig til at ser jer snart i Caribien.
  Kaerlig hilsen
  FAR

  Like

 2. thomasdk siger:

  Selv tak far!

  Vi glæder os som små børn til juleaften og tæller ned hver eneste dag. I dag; 20 dage til afrejse og 23 dage til vi lander på St. Vincent.

  Vi regner med du står klar med and, rødkål, sovs og kartofler. Vi skal nok medbringe et par gode flasker rødvin fra USA 🙂

  Kærligst, Thomas

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.