Sejle Syd eller Nord?

Vinterkulden trænger sig  på efter en typisk dansk sommer hvor solen kun sjældent  tillod at vi  fik vores i øjeblikket meget omtalte  D-vitamin-depoter opfyldt. Nu går rejsen endelig tilbage til varmen solen og  Caribien. Jeg er klar og motiveret som aldrig før og jeg glæder mig!  Det eneste ærgelige er at jeg ikke kan  deltage i  mit gamle firma  Guldager A/S traditionsrige julefrokost!

Skibet er nu næsten fyldt op med forventningsfulde gaster. Jeg har samlet en besætning bestående af nordmænd/damer.

Danskere  m/k  og en enkelt dansk født på Færøerne. Hallur a`Halvmørk Joensen han skal hjælpe med at klargøre båden og  sejle  Grand Danois fra Grenada til Bequia.

Af praktiske grunde kan det ikke lade sig gøre at mødes med alle nye gaster. Men det er faktisk heller ikke nødvendigt. Min erfaring siger mig at folk som vælger at  sejle med på et lille sejlskib har en god sund udviklet empati, er socialt rustet og indstillet på at dele sine oplevelser i fællesskab med andre.

Der er en pris for at leve dette frie liv. Jeg er ikke hjemme til min datter Lena skal føde en ny lille verdensborger  den 28 december.  Men til gengæld satser jeg på at være hjemme til min søn Thomas 40 års fødselsdag den 8 marts.

Har du lyst til at være en del af  besætningen ombord på Grand Danois efter den 15 marts  2012 så skriv  lidt om dig selv. Du kan  være med til at beslutte om kursen skal sættes, nordpå mod Danmark eller sydvestover mod Panamakanalen og dermed måske rundt om  jorden, eller om vi skal blive i Caribien endnu et år!

Skriv lidt om dig selv til freddy@suntrip.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.