Kufferten er pakket og klar!

util kendt 076

De to største kufferter jeg kunne finde i Bilka!

Det lykkedes mig at presse et nyt storsejl ned i den ene og den anden er fyldt med alle de ting som er vanskelige at fremskaffe i Karibien, hele 45 kilo blev det til udelukkende tilbehør og reservedele til båden.

Det er længe siden at solen har været fremme så meget som i år og jeg har virkeligt nydt at være hjemme og at være sammen med familie og venner er stadig en vigtig del af mit liv.

 Jeg må erkende at jeg flere gange i den forrygende sommer vi har haft iår,har taget mig selv i at tænke at det kunne være rart at have GRAND DANOIS herhjemme! Men nu hvor vinteren står for døren så rykker det i mig og jeg ser virkeligt frem til at komme afsted til lyset og varmen. Jeg tror at jeg har nået en alder hvor tiden er for kort til at gå i hi en hel vinter

IMG_3275

” Virgin Trans Atlantic” Jumbojet venter i London den 5 nov. 2013.

Det er som sædvanligt en kæmpe udfordring der venter mig  når jeg når frem

Sammen med lokale folk får jeg hjælp til det store slid når båden skal slibes og males med flere lag Epoxymaling (mit beskedne økonomiske bidrag til den fattige del af øernes befolkning). Men jeg glæder mig til at mødes med dem – og hvad kan næsten være mere indholdsrigt end at tage imod forfrosne, forventningsfyldte nye gaster og vise dem rundt mellem de fantastiske koralrev og skønne øer…..

De første gaster ankommer sidst i november.

I marts er kursen sat sydpå til Trinidad hvor vi skal opleve det berømte Karneval en folkefest som som varer en hel uge…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.