Kunne du tænke dig at være gast ombord!

0206.2013 067
Mads,Kaptajn freddy,Emilie,Kiwi,Ulrik,Marie og Lola

 

01 nov.- til april 2019 sejler vi i det bedste område af Caribien. Nemlig i den sydlige del mellem Guadolupe og Trinidad /Tobago. Undervej  besøger vi mange af de smukke og meget autentiske øer. Vi ligger for anker i  bugte som giver fine muligheder for snorkling på flotte koralrev og giver os god tid til at møde den venlige lokalbefolkning.
Vi har endnu ikke planlagt sejladsen i detaljer men blot skitseret drømmen. Hvis du har lyst til at være med i en kortere eller længere periode så er det nu du skal  planlægge din drømmesejlads!
Få en oplevelse for livet!
Der er altid plads til godt humør og hjælpende hænder. Og det er ikke nogen betingelse at du har sejlererfaring. Den får du under dit ophold undervejs. Så kontakt os endelig hvis du har lyst til at være med som besætning ombord!

Kig ind på Facebook; Suntrip.dk

Det koster kr 4.500 for de første 20 dage. Derefter betaler du kr. 175,- pr. døgn. Beløbet er dit bidrag til dækning af omkostninger til vedligeholdelse af Grand Danois. Beløbet betales forud og efter aftale. Derudover deler vi udgifter til dieselolie, havneafgifter og proviant. Til disse variable udgifter skal du regne med kr. 100,- /døgn.

Send en kort beskrivelse af dig selv til: freddy@suntrip.dk

One Comment Add yours

  1. Theres Poulsen siger:

    Hej! Vi er et par der er meget interesserede i at komme med ombord, så vi en dag selv kan rejse rundt i vores eget sejlskib. Vi har ingen erfaring, men tager duelighedsbevis i det nye år. Tager I da ud at sejle igen? Og er det evt. Muligt for os at komme med?

    Hilsen Phillip og Theres

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s