Kære nye og gamle gaster

WilliamKære nye og gamle gaster.
Nu er der ikke længe til dagen hvor vi alle skal mødes og ses for første gang på dækket af GRAND DANOIS. Det bliver helt fantastisk! Ja jeg har jo prøvet det et par gange tidligere. Men det er stadig en stor begivenhed hver gang og jeg glæder mig til at se jer.
Jeg flyver den 10 oktober og er fremme samme døgn sent aften. Fra lufthavnen på Saint Vincent og ud til Skibsværftet hvor GRAND DANOIS står på land, tager jeg en taxi. Den koster omkring 50 EC eller omkring 120 dkr. Allerede dagen efter går jeg igang med at klargøre båden som skal males ligesom der skal udføres en del svejsearbejde ( Det er jo et stålskib). Og der er jo også alle de mekaniske og elektriske ting som skal være i orden til den kommende sejlsæson. Jeg udfører meget af arbejdet selv men benytter også lokal arbejdskraft til store dele af arbejdet.
Ialt 56 kilo uundværlige reservedele er pakket i to store kufferter samt 1 stk. håndbagage det er det lykkedes mig at samle mens jeg var hjemme:
Tre nye luger-, så vi får frisk luft på toilettet og i kabinen. Ny stævnrørstætning, fleksibel kobling til akslen. Ny kombineret elektronisk styring til solpaneler og vindgenerator hentet hjem fra Kina.
Et nyt SD kort til GPS så vi kan finde den rigtige kurs til de nye spændende områder vi skal besejle.
Derudover alt fra rustfri skruer til nye glas til sundowneren og meget meget mere! Altsammen ting som jeg ser frem til at få installeret og som er vigtig for bådens drift og ikke mindst trivslen ombord.
Det er med stor spænding og en vis nervøsitet at jeg passerer tolderen i de respektive lande. Men indtil nu har jeg sluppet for at betale afgifter. Husk at benytte jer af FB. suntrip.dk-, hvor der jævnligt vil komme nye opdateringer og foto og hvor i som er medlemmer også har mulighed for at kommunikere.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.